Fitnessmom - Resan mot en snyggare kropp

En blogg om vikt, träning, mat och det ljuva livet som småbarnsmamma.

Självkänsloboost!

Publicerad 2013-11-13 12:13:32 i Allmänt, Bilder, Föreochefter, Inspiration, Motivation, Självförtroende, Självkänsla, Träning, Vikten,

Det går bra nu, äter ok, tränar och inte nog med det så har mitt självförtroende och framförallt självkänsla fått sig en rejäl boost på senaste. Jag börjar inse att jag inte är så jäkla fet som jag känner/ser mig själv ibland. Valkarna är mindre, kläderna sitter bättre och med tanke på att jag utan problem kan ha 36/38 så är jag ju inte fet precis. Började ju på strl 58 så det är stoooor skillnad.

Visst är jag inte hel nöjd med min kropp, har ju mycket skinn och så som stör men det kunde ju vart värre, det har ju vart värre. Ser hellre ut som jag gör nu än att väga 145 kg igen!

Verkligen underbart att känna sig fin/snygg/söt istället för att hela tiden gå och intala sig själv hur ful och fet man är. Äntligen har även hjärnan kommit i fatt och fattat vad som hänt med kroppen!:)




Frånvaro men på G igen!

Publicerad 2013-11-12 11:26:28 i Allmänt, Barnen, Bilder, Depressionen, Familjen, Fitness, Inspiration, Motion, Självförtroende, Självkänsla, Styrketräning, Träning, Vikten, Vägning, Vågen,

Skriver inte mycket här längre som ni märker, tänkte försöka bli bättre då detta är lite halvt som terapi för mig. 

Vart sjuk nu en vecka men igår kunde jag äntligen träna igen! Blev 40 min på motionscykeln som min mamma lånat ut till mig, var jobbigare än jag trodde men fan va gött det kändes efteråt. Så nu har jag promenader, löpning och motionscykeling att roa mig med. Kommer bli minst 30 min på cykeln nu hela veckan plus att jag tänkte slänga in ett par pass med kettlebellen också.




Vikten går neråt, -1kg i lördags vilket ger -3.3 kg på tre veckor vilket gör mig riktigt nöjd!


Dom två stora barnen är hos mina föräldrar denna veckan, dom åkte i lördags. Visst är det lugnare här hemma men saknar dom❤️
Båda kommer tillbaks på lördag och då ska vi ha ett litet kalas (med mina föräldrar) då Freja ju snart fyller 5 år.
Blir att baka lite och göra fin tårta, gör allt på lördag så det blir fullt upp att bli klar med allt innan dom kommer. Men ska göra superfint så hon blir glad och överraskad!:)


Om

Min profilbild

Maria

28 årig trebarnsmorsa, barnen är födda 2008/2010/2013. Har i princip hela mitt liv kämpat mot övervikt/fetma, tog på allvar tag i det juni 2006 då jag vägde hela 145 kg och hade ett BMI på 52. Nu har jag gått ner ca 75 kg, helt på egen hand. Har gått ner genom att skära ner på kalorier och tränat lite och då (periodare). Lider även av ångest och depression så jag har fått x-antal svackor och gått upp lite men alltid kämpat mig tillbaka och gått ner igen. Nu har jag en del överflödigt skinn och ska i höst/vinter få bukplastik, däremot får jag försöka "fixa" resten av kroppen med träning, vill ha en snygg fit kropp. Denna bloggen kommer handla resan mot en fit och snygg kropp och mitt mål på 65 kg. Kommer även skriva om vardagslivet som om mina barn, mat/recept och annat smått och gott.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela